domingo, 28 de abril de 2013

Ja heu provat els nostres formatges de la casa Montbrú? son realment exquisits,... el fresc, el mató, el curat..

Beneficis del formatge d'Ovella

Formatges Montbrú elabora exquisides especialitats formatgeres seguint una tradició forjada, segle rere segle, al voltant del Mas Montbrú i les contrades del Moianès. Frescos, tendres, semicurats, curats... sobretot de cabra, però també de búfala, de vaca o d'ovella, els Formatges Montbrú captiven els sentit

BENEFICIS

DEL FORMATGE
DE CABRA
1. ANTI-ESTRÈS. La llet de cabra millora els símptomes relacionats amb l'estrès com l'insomni, la constipació, la indigestió, la migranya i els eczemes de la pell. Això és degut a les característiques mèdiques i nutricionals dels àcids grassos de cadena curta i mitja de la llet de cabra.
2. ANTI-COLESTEROL. El consum de la llet de cabra redueix el colesterol total i la fracció LDL gràcies als aminoàcids de cadena mitjana (caproic, caprílic, càpric).
3. ALIMENT NUTRITIU I SALUDABLE. La llet de cabra està considerada un aliment funcional, perquè proporciona salut. La gran digestibilitat de la llet de cabra es deu a la seva natural homogeneïtzació dels glòbuls de greix, que són petits i tenen una superfície gran per a què siguin degradats pels enzims de forma més fàcil que en llets d'altres procedències.
4. ALTERNATIVA A LA LLET DE VACA. La llet de cabra és l'alternativa a la llet de vaca per aquelles persones amb desordres digestius, problemes d'úlceres d'estómac, colitis, acidesa, afeccions del fetge i la vesícula biliar. La de cabra és una llet quasi alcalina (té un pH de 6,7) i d'alta digestibilitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario